sherpa-header_mobile

nu söker vi en ny team-medlem.

Sherpa Management vinner fler uppdrag och växer. För att möta den ökade efterfrågan söker vi seniora konsulter samt juniora konsulter med minst 3-5 års konsultvana eller motsvarande.  Du är en person som vill vidareutvecklas inom managementområdet och som brinner för att förbättra våra kunders verksamheter.

Hos Sherpa får du snabbt en aktiv roll i våra projekt och arbetar i nära samverkan med våra kunder. Du arbetar tillsammans med oss för att utveckla Sherpas strukturkapital och för att vinna fler uppdrag. Du utvecklas både som individ och i din yrkesroll.

Sherpa Management erbjuder goda möjligheter att få arbeta med intressanta och utmanande verksamhets­utvecklande projekt på en hög strategisk nivå. Exempel på uppdrag:

 • Framtagande av affärsmodell och framtida målbild för en myndighet
 • Genomlysning av produktion i tjänsteverksamhet och  införande av ny verksamhetsgren
 • Förberedelser och genomförande av infrastrukturupphandling inklusive tjänstepaketering, framtagande av prismodell och avtal 
 • Processutveckling och och IT-stöd för digitalisering 
 • Projektledning av regeringsuppdrag kring IT och verksamhetsutveckling i staten
Du som söker är analytisk, drivande, leveransfokuserad, noggrann och strukturerad. Arbetet ställer även krav på mycket god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga, flexibilitet, initiativförmåga samt god social kompetens.


Vi tror att du har mellan fem och 15 års erfarenhet efter relevant högskole-/universitetsexamen samt att du idag arbetar som managementkonsult eller har motsvarande relevant linjeerfarenhet, gärna även chefserfarenhet. Du har god förståelse för hur människor och kultur kan användas i förbättringsarbete. 

Sherpa Management sitter i moderna lokaler i Stockholms city men arbetar också ofta ute hos våra kunder, som i första hand återfinns i Stockholmsområdet.

Om du är intresserad av att bli en ny medarbetare hos oss, fyll i din anmälan i formuläret här till höger. Glöm inte bifoga ditt CV och ett personligt brev. 

 • Här laddar du upp ditt CV.
  (max 50 MB)
 • Här laddar du upp ditt personliga brev.
  (max 50 MB)