sherpa-header_mobile

Trevlig sommar

Nu har det blivit dags för oss att ta semester. Vi kan se tillbaka på en mycket intensiv vår där vi har haft förmånen att hjälpa våra kunder att utveckla sina organisationer och affärsmodeller ytterligare. Det är alltid lika kul att se vilken kraft det finns i en organisation när det blir tydligare vart man är på väg och hur man vill att den framtid man håller på och skapar ska se ut.
Vi drivs av en passion för framtiden och tror på att lyfta fram kraften i våra kunders egna organisationer för att på det sättet skapa delaktighet och få alla medarbetare att stråva mot ett gemensamt mål.
Efter sommaren blir det full fart igen, men nu en stund för återhämtning och reflektion. Hoppas ni alla får en skön sommar och hittar den inspiration som ni behöver för en aktiv höst!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter