sherpa-header_mobile

Certifierade managementkonsulter

Idag kan även Linda och Jacob lägga till Certified Management Consultants till sina respektive CV's. Vi på Sherpa Management strävar efter att hela tiden säkerställa att vi ligger i framkant vad gäller kompetens och kunskap för att på bästa sätt kunna guida våra kunder och bidra till deras framgångar. En viktig del i detta är att säkerställa att vi håller högsta möjliga kvalité i vårt sätt att arbeta och i den kompetens som våra konsulter besitter. Vi har därför valt att certifiera våra managementkonsulter i enlighet med den internationella CMC certifieringen. Genom detta så kan våra kunder känna sig säkra på att få den bästa hjälp som finns att tillgå på marknaden.

CMC certifieringen är en internationell certifiering som ägs av International Council of Management Consultants och som bygger på konsultens erfarenhet och utförda uppdrag. Certifieringen omfattar såväl praktisk som teoretisk kunskap och baseras på utförda uppdrag och referenstagning
Vi kan nu stoltsera med att 100% av våra managementkonsulter är certifierade!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter